Bij ons werken

Werken bij Yong?

Vacature Yong professional sociaal domein

Wij zijn Yong professionals: gedreven, enthousiast en nieuwsgierig. We zijn analytisch sterk en willen investeren in de maatschappij én in onszelf. Werken met mensen geeft ons energie en we bijten ons graag vast in een nieuw project. Lef kenmerkt ons en we laten ons niet snel uit het veld slaan.

Herken jij je in deze omschrijving? Lees dan snel verder wat Yong jou te bieden heeft!

Yong biedt een ontwikkeltraject (voltijd dienstverband) aan waarin je kunt uitgroeien tot een ervaren professional in het sociaal domein. Wij werken landelijk op opdrachtbasis bij verschillende organisaties, waardoor je op meerdere plekken ‘een kijkje in de keuken’ kunt nemen. We kijken daarbij altijd naar waar jouw talenten liggen en in welke richting jij je wilt ontwikkelen.

Training en coaching is een vast onderdeel van dit ontwikkeltraject. Inhoudelijke kennis, professionele en persoonlijke ontwikkeling staan hierbij centraal. We maken het bedrijf samen. Dit betekent dat we allemaal verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van het bedrijf en telkens andere taken op ons nemen.

Enthousiast geworden? Stuur ons je cv en motiveer waarom jij een Yong professional bent. Wij zijn benieuwd! Je moet zeker schrijven als:

  • Je jong bent én bezit over een flinke dosis energie en lef
  • Weinig werkervaring hebt (ja, je leest het goed!)
  • Maatschappelijk betrokken bent
  • Interesse hebt in het sociaal domein
  • Je jezelf wilt blijven ontwikkelen
  • Je bij voorkeur academisch geschoold bent
  • Je het gezellige team van Yong wilt versterken!!

Mailen kan naar info@yong.nl of bel voor meer informatie naar Irma Ramackers 06-52462448.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nieuwsgierig?