Nikki Keuper

Het sociaal domein spreekt mij aan omdat ik geloof in een overheid die mensen stimuleert en ondersteunt waar kan en nodig is, zodat de samenleving voor iedereen een fijne plek is en zal blijven.

Om daadwerkelijk maatschappelijke impact te maken, biedt Yong mij de kans om mijn kennis en ervaring te vergroten binnen het sociaal domein. Doordat ik breed geïnteresseerd ben, vind ik het leuk om bij verschillende klussen in verschillende rollen te werken. Ik ben ervan overtuigd er altijd wel iets te leren is, daarom vind ik het ontzettend leuk als ik inhoudelijk uitgedaagd wordt. Door de trainingsdagen, intervisies en ervaring van collega’s ontwikkel ik mij snel als ware Yong professional in het vakgebied. Betrokken, kundig en betrouwbaar. Ik ben vastberaden om samen met anderen ons beste beentje voort te zetten en presteer goed in mensgerichte omgevingen.

Voor interessante boeken, truecrimepodcasts en structuur ben je bij mij aan het juiste adres!

Change is not a bolt of lightning that arrives with a zap. It is a bridge built brick by brick, every day, with sweat and humility and slips. It is hard word and slow work, but it can be thrilling to watch it take shape.

– Sarah Hepola –