Yong professionals

Het Yong ontwikkeltraject

Wij zijn Yong professionals: gedreven, enthousiast en nieuwsgierig. We zijn analytisch sterk en willen investeren in de maatschappij én in onszelf. Werken met mensen geeft ons energie en we bijten ons graag vast in een nieuw project. Wisselende opdrachten bij diverse organisaties houden ons scherp en maken van ons flexibele, stevige professionals. We investeren graag in onze persoonlijke ontwikkeling, om zo de beste versie van onszelf te worden.

Herken jij je in deze omschrijving? Lees dan snel verder wat Yong jou te bieden heeft!

Yong biedt een ontwikkeltraject waarin je kunt uitgroeien tot een professional sociaal domein. Je krijgt een fulltime dienstverband, waarin je werkt op opdrachtbasis en de kans krijgt om op verschillende plekken aan het werk te gaan. Daarbij wordt altijd gekeken naar jouw talenten en ontwikkelwensen. De meeste Yong professionals stromen na het 2,5 jaar Yong ontwikkeltraject uit naar een vaste functie binnen een gemeente. Andere professionals blijven op opdrachtbasis voor ons werken of worden een medior professional. Als medior krijg je de kans om naast je eigen opdracht, andere Yong professionals op te leiden.

De opdrachten die wij uitvoeren bevinden zich op het gebied van:

 • Uitvoering
 • Kwaliteit
 • Beleid
 • Onderzoek
 • Projectondersteuning

Je voert de opdrachten uit onder supervisie van een ervaren professional uit. Daarnaast ontvang je training en coaching vanuit Yong. De training en coaching bestaat uit vier elementen:

 1. Maandelijkse Yongdag of Yong inspiratiedag
  Een dag waar je kennis opdoet over het sociaal domein, oefent met verschillende vaardigheden, geïnspireerd wordt door externe sprekers en ervaringen deelt met collega’s en externen
 2. Maandelijkse intervisie
  Een namiddag waarin we ons richten op persoonlijke groei en ontwikkeling door op situaties te reflecteren die jij bent tegengekomen in je werk
 3. Begeleiding en training op je opdracht
  Maatwerkbegeleiding op inhoud en vaardigheden door een senior of medior
 4. Individueel ontwikkeltraject
  Samen met je senior of medior werk je aan persoonlijke doelen naast je inhoudelijke opdracht

Enthousiast geworden over ons Yong traject? Wil je meer lezen over de opdrachten van onze Yong professionals? Klik hieronder voor meer informatie.

Nieuwsgierig en interesse?