Yong Inspiratiedagen

Wil jij geïnspireerd worden in je huidige baan?

Kom naar onze Yong inspiratiedagen!

Onze Yong professionals weten uit eigen ervaring waar hun generatie behoefte aan heeft. Ze willen geïnspireerd worden, ervaringen uitwisselen, buiten de eigen gemeente kijken en een netwerk opbouwen om professioneel te kunnen samenwerken.

Yong organiseert 3 keer per jaar een inspiratiedag vol workshops, integrale thema’s en inspirerende sprekers op wisselende locaties in Nederland.

UPDATE

Net voor de start ingehaald door de feiten!

Het programma voor de Yong inspiratiedagen is gereed en we staan in de startblokken. Toch hebben we besloten om de serie inspiratiedagen 2020/2021 voor nu af te lasten en uit te stellen. Door de corona zijn een aantal maatregelen weer aangescherpt, waardoor de gereserveerde locaties nu niet passend zijn.

De Yong inspiratiedagen

Het thema voor de Yong inspiratiedagen is ‘Verdraaid. Verdraaid? Verdraaid!’. Met elkaar willen we inzoomen op de driehoek van de systeemwereld, de leefwereld van de mens, en je professionele identiteit.

We zijn geneigd om de verhoudingen en perspectieven in een vast patroon te zien. Wat gebeurt er als je de driehoek draait? Welk perspectief zie je dan en wat levert je dat als professional op? Op elke Yong inspiratiedag staat een andere dimensie centraal.

Dus wil jij…
  • netwerken met andere jonge starters?
  • up to date gehouden worden over actuele onderwerpen in het sociaal domein?
  • je integrale blik vergroten met behulp van inspirerende sprekers?

Meld je dan aan via onderstaande button en kom naar de nieuwe Yong inspiratiedagen!

Enthousiast maar niet in de gelegenheid om alle inspiratiedagen aan te sluiten? Neem contact op via info@yong.nl of bel naar 06-28082050 voor de mogelijkheden!


Agenda


Yong inspiratiedagen

Voor wie?

  • Starters in het sociaal Domein
  • Met een HBO/WO functie
  • Die meer uit hun werk willen halen

Kosten?

YID reeks (3 dagen)x
YID dagx

Nieuwsgierig geworden?