Yong

Wie wij zijn

Wij zijn Yong. Een bedrijf dat jonge, enthousiaste, hoogopgeleide professionals detacheert in het Sociaal Domein. Wij helpen gemeentes aan frisse blikken en geven jonge professionals een stevige basis voor hun toekomstige carrière.

Waarom wij doen, wat we doen

Wij vinden het belangrijk om gemeentes te overtuigen van de meerwaarde van jonge professionals. Het Sociaal Domein vraagt om kennis en ervaring, maar ook om denken buiten de kaders. Het Sociaal Domein heeft de ambtenaar 3.0 nodig. De generatie van nu zit vol motivatie om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Ook leren ze snel, werken ze graag samen en komen ze met innovatieve ideeën. Wij geloven dat je alleen mét de jongere generatie, de maatschappij van morgen kan vormgeven.

Ons succesconcept

Onze jonge professionals worden opgeleid door onze eigen seniors én mediors. Niet alleen kennis en kunde zijn voor ons van belang. Wij coachen actief op professionele vaardigheden en hebben ruime aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en stevigheid. Als je weet wie je bent en waar je talenten liggen, werk je het best en het fijnst. Zo word jij de beste versie van jezelf! Het begeleidingstraject is voor elke professional en elke opdracht anders. Wij geloven in maatwerk. Wat wel gelijk is voor iedereen, zijn onze maandelijkse intervisie, Yong trainingsdagen en Yong inspiratiedagen. We halen energie uit het blijven leren mét en ván elkaar. Ook heeft ieder van ons zijn eigen bedrijfstaken. Zo zijn wij samen Yong en vernieuwt ons bedrijf continu.

Waar we trots op zijn

Ons Yong concept is een succes! Gemeentes en organisaties in het Sociaal Domein zijn enthousiast. We ontvangen complimenten over de kwaliteit en werkhouding van onze professionals. Een deel van hen is inmiddels vast in dienst bij een gemeente. Yong heeft van hen stevige professionals gemaakt en daar zijn we trots op!

 Ten slotte zijn we trots op onze groei. Niet alleen zijn wij gegroeid met nieuwe collega ‘s, ook groeien wij op professioneel vlak. Inmiddels bieden wij namelijk Yong inspiratiedagen en trainingen aan. Het netwerk en de invloed van jonge ambtenaren breidt zich steeds meer uit. De stip op de horizon komt steeds dichterbij!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?