Ons verhaal

Geboorte van een idee

Waarom werken er zo weinig jonge mensen in het Sociaal Domein? Wat hebben gemeenten nodig om jonge talenten in dienst te nemen? En zijn we inmiddels niet toe aan de ambtenaar 3.0? Deze vragen inspireerden ons om na te denken over wat startende professionals, gemeenten en het Sociaal Domein nodig hebben.

In 2016 is ons unieke concept een feit. Jonge mensen geven wij een kans. We begeleiden ze actief op hun klus en leiden ze integraal op. Niet alleen kennis en kunde zijn voor ons van belang. Wij investeren in de persoonlijke ontwikkeling van onze juniors door hen te coachen op vaardigheden die van hen een stevige professional maken.

Doordat de seniors naast de juniors staan ontzorgen wij gemeenten. De begeleiding wordt volledig door Yong gedaan en stemmen wij af op wat er per situatie nodig is. Geen gestandaardiseerde begeleiding dus, maar maatwerk! Na een aantal jaren vliegen onze Yong professionals uit. De ambtenaar 3.0 die zich blijft ontwikkelen.

Waar staan we nu?

We zijn een bruisende samenwerking van seniors en juniors die samen het bedrijf én elkaar vormgeven! Maandelijks gaan we de diepte in tijdens een intervisieavond en een trainingsdag. We ondersteunen verschillende gemeenten en ontvangen positieve feedback en testimonials.
Het aantal Yong professionals groeit elk jaar en de eerste juniors vliegen al uit naar een vaste baan bij een gemeente. Het Yong-concept werkt!

Stip op de horizon

Yong is een bekende speler bij het opleiden, begeleiden en inspireren van jonge professionals. Gemeenten en organisaties binnen het Sociaal Domein zijn enthousiast en tevreden over de werkhouding en de kwaliteit van ons concept. Een start als Yong professional staat garant voor een goede en stevige basis voor de rest van je carrière.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?