Werken bij Yong

Het Yong ontwikkeltraject

Wij zijn Yong-professionals: gedreven, enthousiast en nieuwsgierig. We zijn analytisch sterk en willen investeren in de samenleving en in onszelf. Het werken met mensen geeft ons energie en we zijn graag betrokken bij een nieuw project. Wisselende opdrachten bij verschillende organisaties houden ons scherp en maken ons flexibele, stevige professionals. Wij investeren graag in onze persoonlijke ontwikkeling, om zo de beste versie van onszelf te worden.

Herken jij jezelf in deze beschrijving? Lees dan snel meer over wat Yong te bieden heeft!

Yong biedt een ontwikkeltraject aan waarin je kunt uitgroeien tot een professional binnen het sociaal domein. Je krijgt een fulltime contract, waarin je op opdrachtbasis en op verschillende plekken gaat werken. Daarbij wordt altijd rekening gehouden met jouw talenten en ontwikkelingswensen. De meeste Yong-professionals stromen na het 2,5 jaar durende Yong-ontwikkeltraject door naar een vaste functie binnen een gemeente. Andere professionals blijven op opdrachtbasis bij ons werken of worden medior professionals. Als medior krijg je de mogelijkheid om naast je eigen opdracht ook andere Yong professionals op te leiden.

De opdrachten die wij uitvoeren zijn op het gebied van:

 • Uitvoering
 • Kwaliteit
 • Beleid
 • Onderzoek
 • Project ondersteuning

Je voert de opdrachten uit onder begeleiding van een ervaren professional. Ook krijg je training en coaching van Yong. De training en coaching bestaat uit vier elementen:

 1. Maandelijkse Yongdag (of Yong inspiratiedag)
  Een dag waarop je kennis opdoet over het sociale domein, oefent met verschillende vaardigheden, geïnspireerd wordt door externe sprekers en ervaringen deelt met collega’s en externe partijen
 2. Maandelijkse intervisie
  Een middag waarin we focussen op persoonlijke groei en ontwikkeling door te reflecteren op situaties die je bent tegengekomen in je werk
 3. Begeleiding en training op je opdracht
  Begeleiding op maat over inhoud en vaardigheden door een senior of medior
 4. Individueel ontwikkeltraject
  Samen met je senior of medior werk je naast je inhoudelijke opdracht aan persoonlijke doelen

Enthousiast geworden over ons Yong-programma? Meer lezen over de opdrachten van onze Yong professionals? Klik hieronder voor meer informatie.

Nieuwsgierig en interesse?