Testimonials

“Zonder Lisa hadden we het werk niet gered. Zoals ze in Limburg zeggen; ‘Ze is keigoei’. Lisa is geduldig, heeft goed het overzicht, en werkt zorgvuldig haar (en soms mijn) taken af. Bedankt voor het weer leveren van zo’n fijne collega vanuit Yong.”

Strategisch beleidsmedewerker Gemeente Heerde

 Harm werkt sinds januari 2018 binnen ons team in de functie van Intern Controleur. Bij het starten van de opdracht was Harm niet bekend met het Sociaal Domein. Binnen Yong steken ze veel tijd in het begeleiden van hun medewerkers waardoor dit geen enkel probleem is geweest. Daarnaast is Harm prima in staat om de materie te begrijpen, verbanden te leggen, gegevens te analyseren en terug te koppelen binnen het team. Kortom, Harm is een prettige collega en een fijne aanvulling binnen ons team!”

Sandra Tap - LammersCoördinator administratie, Gemeente Renkum

“We hebben binnen CGM tot nu toe met 3 Yong professionals gewerkt, wat hen kenmerkt is dat ze zich snel nieuwe materie eigen maken en die ook kunnen gebruiken, ze zijn pro-actief en worden goed begeleid. Ze brengen een onafhankelijke kritische blik, verzetten veel werk en hebben een grote toegevoegde waarde. We zijn er blij mee!”

Jacqueline van ZutphenManager Uitvoering Sociaal Domein Werkorganisatie CGM - Gemeenten Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert

“Bij de functie die Marloes binnen de gemeente Renkum vervult horen de volgende functie gerichte competenties: aanpassingsvermogen, accuratesse, analytisch vermogen, beoordelingsvermogen en besluitvaardigheid. Marloes voldoet aan deze competenties. Daarnaast is zij een hele prettige persoon om mee samen te werken en heeft snel door hoe onze organisatie werkt. Ik zou haar zeker als vaste medewerker willen hebben!”

Anna van NieuwenhuijsenKwaliteitsmedewerker Wmo - Gemeente Renkum

Sophia heeft ruim 3 maanden als Wmo consulent bij onze gemeente gewerkt. Ze is een prettige collega om mee samen te werken. In korte tijd heeft Sophia zich de materie eigen gemaakt. Sophia werkt zeer zelfstandig en gaat zelf goed op onderzoek uit om tot een oplossing voor een ondersteuningsvraag te komen. De begeleiding die vanuit Yong is geboden heb ik als zeer prettig ervaren.”

Anouk Rook Coördinator Sociaal Team, Gemeente Renkum

Lisa was pro-actief in het vergaren van de juiste kennis en het leggen van contacten binnen de organisatie. Dit heeft er toe geleid dat ze onze werkwijze snel oppikte en dat ze vanaf het begin van toegevoegde waarde was voor de afdeling.”

Jaap GrootveldTeamleider Werk en Inkomen Werkorganisatie CGM - Gemeenten Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert

Luc heb ik leren kennen als een man die zijn afspraken na komt, zelfstandig werkt en zaken tot op het juiste niveau uit kan werken. Hij verdiept zich in de materie, zodat ik er van op aan kon, dat wat hij zei ook klopt.  Hij onderneemt actie wanneer het moet, en durft zich uit te spreken wanneer het nodig is.”

Gerke VisserHuman Connection BV.

Nathalie is bij ons via Yong gestart als junior beleidsmedewerker Inkomen en minimabeleid. Dat doet ze inmiddels ruim een jaar. Nathalie is weliswaar in opleiding tot beleidsadviseur, maar brengt al heel wat mee: jonge frisse energie, intelligentie, sterk communicatief vermogen, sterk in samenwerking. Bovendien biedt het concept de externe begeleiding door een zeer ervaren medewerker op het desbetreffende terrein. Wij hebben Nathalie de kans geboden te leren en zich te ontwikkelen, zij heeft ons haar inzet en energie gegeven. Met resultaat! Ondanks de externe begeleiding is het wel belangrijk ook intern begeleiding te bieden en ruimte om te leren. Als je daarnaast geregeld evalueert met elkaar en bijstelt waar nodig werkt dit concept heel goed.”

Wendela VerkaikManager Sociaal Domein - Gemeente Renkum

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?