Testimonials

Sam heeft ruim 4 maanden als front office consulent gewerkt binnen de gemeente Renkum. Nu Sam vertrekt, laat hij een gat achter binnen het team en zouden we hem graag willen houden. Sam heeft een goede energie en levert een bijdrage aan het front office team. Knap hoe Sam zich ontwikkeld heeft in deze functie in een korte periode. Hij heeft zich de kennis over Jeugd en Wmo snel eigen gemaakt naast zijn bestaande kennis in werk en inkomen.”

Anouk Rook Teamleider Sociaal Team, Gemeente Renkum

Yong professional Jacintha heeft het afgelopen half jaar met veel enthousiasme binnen mijn team gewerkt. Met haar frisse blik heeft ze ons als team een andere invalshoek laten zien. Dat was nuttig!. Binnen haar rol als projectleider voor de projecten klantbeleving en regelluw heb ik haar leren kennen als een leergierige doorzetter. Ze heeft daarnaast waarde toegevoegd door haar analytisch vermogen.

Natascha BéguinTeammanager Beleid en Innovatie, Gemeente Apeldoorn

Sam heeft onze afdeling Werk en Inkomen uit de brand geholpen. Eén van onze casemanagers was langdurig ziek, waardoor er te weinig aandacht was voor burgers in zijn caseload. Er moest hulp komen, maar er was geen tijd om iemand in te werken. Yong heeft dit probleem voor ons opgelost en zorgt zelf voor ondersteuning van de Yong professional. Naast Sam zat, afhankelijk van de ondersteuningsbehoeften, een Senior professional als coach naast hem.

Sam werd snel een kundige collega. Loyaal, integer, gedreven en met humor. Yong deelde niet alleen hun expertise met Sam, maar met ons hele team. Samen zijn we beter geworden. Sam werkt inmiddels bij  een andere gemeente. Ik ben er van overtuigd dat hij ook daar voor burgers en collega’s goed werk verricht.

Diane van den BergKwaliteitsmedewerker, Gemeente Buren

Het werken met Marloes was een feestje. Marloes is proactief, werkt gestructureerd en staat erg open om te leren van feedback. Marloes is in staat om vraagstukken helder te omschrijven, duidelijk voor te leggen welke beslissing er wordt voorgelegd en te motiveren hoe dit de verschillende belangen beïnvloedt.

Marloes heeft de functie van kwaliteitsmedewerker vormgegeven op een manier die passend is binnen de gemeente Lopik. Ondersteunend aan het primaire proces en breder dan alleen toetsend. Een spilfunctie tussen uitvoering en beleid. En door de inzet van Marloes is voor de organisatie de meerwaarde van de functie duidelijk geworden, waardoor we nu een vaste kracht in dienst hebben kunnen nemen.

Koen RijksTeamleider Sociaal Team, Gemeente Lopik

“Zonder Lisa hadden we het werk niet gered. Zoals ze in Limburg zeggen; ‘Ze is keigoei’. Lisa is geduldig, heeft goed het overzicht, en werkt zorgvuldig haar (en soms mijn) taken af. Bedankt voor het weer leveren van zo’n fijne collega vanuit Yong.”

Strategisch beleidsmedewerker Gemeente Heerde

 Harm werkt sinds januari 2018 binnen ons team in de functie van Intern Controleur. Bij het starten van de opdracht was Harm niet bekend met het Sociaal Domein. Binnen Yong steken ze veel tijd in het begeleiden van hun medewerkers waardoor dit geen enkel probleem is geweest. Daarnaast is Harm prima in staat om de materie te begrijpen, verbanden te leggen, gegevens te analyseren en terug te koppelen binnen het team. Kortom, Harm is een prettige collega en een fijne aanvulling binnen ons team!”

Sandra Tap - LammersCoördinator administratie, Gemeente Renkum

“We hebben binnen CGM tot nu toe met 3 Yong professionals gewerkt, wat hen kenmerkt is dat ze zich snel nieuwe materie eigen maken en die ook kunnen gebruiken, ze zijn pro-actief en worden goed begeleid. Ze brengen een onafhankelijke kritische blik, verzetten veel werk en hebben een grote toegevoegde waarde. We zijn er blij mee!”

Jacqueline van ZutphenManager Uitvoering Sociaal Domein Werkorganisatie CGM - Gemeenten Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert

“Bij de functie die Marloes binnen de gemeente Renkum vervult horen de volgende functie gerichte competenties: aanpassingsvermogen, accuratesse, analytisch vermogen, beoordelingsvermogen en besluitvaardigheid. Marloes voldoet aan deze competenties. Daarnaast is zij een hele prettige persoon om mee samen te werken en heeft snel door hoe onze organisatie werkt. Ik zou haar zeker als vaste medewerker willen hebben!”

Anna van NieuwenhuijsenKwaliteitsmedewerker Wmo - Gemeente Renkum

Lisa was pro-actief in het vergaren van de juiste kennis en het leggen van contacten binnen de organisatie. Dit heeft er toe geleid dat ze onze werkwijze snel oppikte en dat ze vanaf het begin van toegevoegde waarde was voor de afdeling.”

Jaap GrootveldTeamleider Werk en Inkomen Werkorganisatie CGM - Gemeenten Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert

Luc heb ik leren kennen als een man die zijn afspraken na komt, zelfstandig werkt en zaken tot op het juiste niveau uit kan werken. Hij verdiept zich in de materie, zodat ik er van op aan kon, dat wat hij zei ook klopt.  Hij onderneemt actie wanneer het moet, en durft zich uit te spreken wanneer het nodig is.”

Gerke VisserHuman Connection BV.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?