Testimonials

Lisa was pro-actief in het vergaren van de juiste kennis en het leggen van contacten binnen de organisatie. Dit heeft er toe geleid dat ze onze werkwijze snel oppikte en dat ze vanaf het begin van toegevoegde waarde was voor de afdeling.”

Jaap GrootveldTeamleider Werk en Inkomen Werkorganisatie CGM - Gemeenten Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert

“We hebben binnen CGM tot nu toe met 3 Yong professionals gewerkt, wat hen kenmerkt is dat ze zich snel nieuwe materie eigen maken en die ook kunnen gebruiken, ze zijn pro-actief en worden goed begeleid. Ze brengen een onafhankelijke kritische blik, verzetten veel werk en hebben een grote toegevoegde waarde. We zijn er blij mee!”

Jacqueline van ZutphenManager Uitvoering Sociaal Domein Werkorganisatie CGM - Gemeenten Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert

Nathalie is bij ons via Yong gestart als junior beleidsmedewerker Inkomen en minimabeleid. Dat doet ze inmiddels ruim een jaar. Nathalie is weliswaar in opleiding tot beleidsadviseur, maar brengt al heel wat mee: jonge frisse energie, intelligentie, sterk communicatief vermogen, sterk in samenwerking. Bovendien biedt het concept de externe begeleiding door een zeer ervaren medewerker op het desbetreffende terrein. Wij hebben Nathalie de kans geboden te leren en zich te ontwikkelen, zij heeft ons haar inzet en energie gegeven. Met resultaat! Ondanks de externe begeleiding is het wel belangrijk ook intern begeleiding te bieden en ruimte om te leren. Als je daarnaast geregeld evalueert met elkaar en bijstelt waar nodig werkt dit concept heel goed.”

Wendela VerkaikManager Sociaal Domein - Gemeente Renkum

“Bij de functie die Marloes binnen de gemeente Renkum vervult horen de volgende functie gerichte competenties: aanpassingsvermogen, accuratesse, analytisch vermogen, beoordelingsvermogen en besluitvaardigheid. Marloes voldoet aan deze competenties. Daarnaast is zij een hele prettige persoon om mee samen te werken en heeft snel door hoe onze organisatie werkt. Ik zou haar zeker als vaste medewerker willen hebben!”

Anna van NieuwenhuijsenKwaliteitsmedewerker Wmo - Gemeente Renkum

Sophia heeft ruim 3 maanden als Wmo consulent bij onze gemeente gewerkt. Ze is een prettige collega om mee samen te werken. In korte tijd heeft Sophia zich de materie eigen gemaakt. Sophia werkt zeer zelfstandig en gaat zelf goed op onderzoek uit om tot een oplossing voor een ondersteuningsvraag te komen. De begeleiding die vanuit Yong is geboden heb ik als zeer prettig ervaren.”

Anouk Rook Coördinator Sociaal Team, Gemeente Renkum

 Harm werkt sinds januari 2018 binnen ons team in de functie van Intern Controleur. Bij het starten van de opdracht was Harm niet bekend met het Sociaal Domein. Binnen Yong steken ze veel tijd in het begeleiden van hun medewerkers waardoor dit geen enkel probleem is geweest. Daarnaast is Harm prima in staat om de materie te begrijpen, verbanden te leggen, gegevens te analyseren en terug te koppelen binnen het team. Kortom, Harm is een prettige collega en een fijne aanvulling binnen ons team!”

Sandra Tap - LammersCoördinator administratie, Gemeente Renkum