Opdrachtgevers

Kiezen voor Yong

Onze Yong professionals zijn intelligente, betrokken en enthousiaste jonge afgestudeerden die graag willen werken in het sociaal domein. Yong biedt hen niet alleen deze mogelijkheid, maar combineert hun inzet met intensieve en gedegen begeleiding door onze senior en medior professionals.

De Yong professional werkt actief mee in en aan de opdracht. Op de achtergrond zorgen we voor de nodige ondersteuning. Op deze manier wordt gegarandeerd het afgesproken resultaat opgeleverd. Wij zijn per definitie mensen met een passie en drive voor het sociale domein en hebben hierin onze sporen ruimschoots verdiend. Deze passie willen we overbrengen op en verbinden met de volgende generatie.

De inzet van Yong-professionals is breed mogelijk voor beleid, onderzoek, projectondersteuning, projectleiding, kwaliteitswerk of als uitvoerende kracht. Werken met Yong-professionals kan tijdelijk, flexibel en tegen een aantrekkelijk tarief zijn. De frisse blik van onze Yong Professionals levert vaak verrassende inzichten op!

Heeft u interesse in de inzet van een Yong professional, neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken of er een klik is tussen jouw opdracht en een van onze Yong professionals.

Wil je zien welke opdrachten we hebben vervuld? Ervaringen lezen van klanten die u voorgingen? Klik hieronder voor meer informatie.

Wil je op de hoogte worden gehouden van onze bedrijfsontwikkelingen?

Meld je dan aan voor de Yong Netwerk Courant die je tweejaarlijks in je mailbox ontvangt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?