Opdrachtgevers

Waarom kiezen voor een Yong professional?

Onze Yong professionals zijn intelligente, betrokken en enthousiaste pas afgestudeerde jonge mensen die graag (hun) werk willen maken van het sociaal domein. Yong biedt hen niet alleen deze kans, maar combineert hun inzet met een intensieve en gedegen begeleiding door onze senior en medior professionals.

De Yong professional werkt actief in en aan de opdracht. Wij zorgen op de achtergrond voor de benodigde ondersteuning. Zo wordt het met u afgesproken resultaat gegarandeerd geleverd. Wij zijn per definitie mensen met een passie en drive voor het sociale domein en hebben onze sporen hierbinnen ruimschoots verdiend. Wij willen deze passie overdragen op en verbinden aan de volgende generatie.

De inzet van Yong professionals is breed mogelijk voor beleid, onderzoek, projectondersteuning, projectleiding, kwaliteitswerk of als uitvoerende kracht. Het werken met Yong professionals kan tijdelijk, flexibel en tegen een aantrekkelijk tarief. De frisse blikken van onze Yong Professionals leveren vaak verrassende inzichten op!

Heeft u belangstelling voor de inzet van een Yong professional, neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om te ontdekken of er een klik is tussen uw opdracht en één van onze Yong professionals.

Concreet zien welke opdrachten wij hebben vervuld? Ervaringen lezen van opdrachtgevers die u voor gingen? Klik hieronder voor meer informatie.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?