Trainingen

Wil jij alles weten van het Sociaal domein? Bij onze Yong Academy vind je een breed aanbod aan trainingen, samengesteld op basis van onze ervaring met starters binnen het Sociaal domein.

Het Sociaal domein is een divers landschap dat wij voor jou in kaart brengen. In de basiskamptraining leer je hoe de gemeente nu eigenlijk werkt. Het vormt het fundament voor je kennis over het Sociaal domein. Daarna stap je in je duikboot of helikopter om verdiepend of overstijgend in een wet te duiken.

Waarom e-learningen, trainingen of workshops bij Yong?

Bij ons stel je je eigen reis samen!

Yong denkt graag met je mee welk reisschema door het landschap van het Sociaal domein bij jou of je medewerker(s) past. Een enkele e-learning volgen, het all-inclusive pakket of een inwerktraject op maat? Of je nou op zoek bent naar een training voor een individuele, startende professional of een verdieping voor een ervaren team: het kan allemaal!

Trainingen op locatie, online of een combinatie hiervan

De meeste trainingen kunnen zowel online als op locatie gegeven worden. Je kunt ervoor kiezen om alleen e-learningen te volgen, maar we raden het zeker aan om deze aan te vullen met fysieke trainingen, workshops of coaching on-the-job. We passen de werkwijze aan naar jouw wensen!

Zelf jong talent aannemen, maar geen tijd om in te werken?

Wij maken graag een inwerktraject op maat, bijvoorbeeld voor startende consulenten, kwaliteits- of beleidsmedewerkers. Het inwerktraject bestaat uit e-learningen, workshops en coaching on-the- job.

Onze online Jeugdwet ‘Duikboot’ training is SKJ-geaccrediteerd!

Voor jeugdprofessionals die punten nodig hebben voor een SKJ-(her)registratie is onze Jeugdwet Duikboot training interessant. Deze online training is SKJ-geaccrediteerd en levert 19.20 geaccrediteerde punten op.

Kosten

De e-learnings hebben de volgende prijzen per account*:

  • Werken voor de gemeente       € 450,-
  • Helikopter trainingen            € 375,-
  • Duikboottrainingen             € 495,-

*Account wordt opengezet voor een half jaar

E-learningen

Trainingen / workshops op locatie

Inwerkprogramma’s

Coaching on the job