Yong – LCGW Inspiratiedagen


Wanneer?


11 maart 2022
13 mei 2022
7 oktober 2022

Onder voorbehoud van de op dat moment geldende coronamaatregelen


Kosten


YLIDTotaal
3 dagen€ 750,- excl. BTW
1 dagOp aanvraag

Wat zijn de Yong – LCGW Inspiratiedagen?

Samen met LCGW organiseert Yong BV een intiem event bestaande uit drie Inspiratiedagen. Op een Inspiratiedag neem je samen met 50 jonge professionals deel aan workshops en zullen sprekers je meenemen in hun verhaal. Deze dagen zitten vol beweging en interactie met veel momenten om elkaar te leren kennen. Tijdens de lunch en borrel wissel je ervaringen uit en vergroot jij je netwerk!

Welke thema’s komen aan bod?

Als jonge ambtenaar ben jij de toekomst. Laat je je vormen door het systeem of durf jij vorm te geven aan een nieuwe wereldVia het thema ‘Verdraaid. Verdraaid? Verdraaid!’  zoomen we in op de driehoek van de systeemwereld, de leefwereld van de mens, en je professionele identiteit. We zijn geneigd om perspectieven in een vast patroon te zien. Wat gebeurt er als je de driehoek draait? Elke inspiratiedag staat een andere dimensie van de driehoek centraal.

Computer says no. 

Mens zijn binnen een onbegrijpelijk systeem.

Wouter Hart

Wouter is spreker en schrijver over het werken vanuit de bedoeling. Naast Verdraaide organisaties schreef hij de boeken ‘Leiders van vandaag – lessen voor morgen’ (2009 – genomineerd als managementboek van het jaar) en Anders Vasthouden (2017 – meer dan 35.000 boeken verkocht).

Suzanne Raes

Suzanne Raes (1969) studeerde Culturele Studies in Amsterdam en begon haar loopbaan als redacteur en samensteller bij verschillende televisieprogramma’s. Sinds 2001 is zij werkzaam als zelfstandig regisseur van documentaires en educatieve films over onderwerpen als illegale schoonmakers, oude actievoerders en de erfgenamen van Willem Elsschot. Ze maakt toegankelijke en betrokken films die wereldwijd vertoond worden en ook na uitzending nog een lang leven hebben.

Locatie – Het Oude Magazijn in Amersfoort

Waar draait het om?

Aanmelden

Ben je enthousiast? Meld je dan direct aan!
Ben je niet in de gelegenheid om alle inspiratiedagen aan te sluiten? Neem contact op via info@yong.nl voor de mogelijkheden.