Ontwikkeltraject startende werknemers

Jouw startende medewerker door ons laten opleiden?

Heeft jouw gemeente een frisse blik nodig in de vorm van een kwaliteits- of beleidsmedewerker? Is uw organisatie op zoek naar een goede consulent? Ben jij als gemeentelijke werkgever geïnteresseerd in een jonge professional maar heb je geen tijd om deze professional op te leiden? Met dit op maat gemaakte ontwikkeltraject bieden wij jouw organisatie een uitweg.

Yong regelt het eenjarige ontwikkeltraject en leidt de jonge professional in die periode op tot een volwaardige medewerker van jouw organisatie. Samen kijken we graag naar de mogelijkheden.

Na dit traject:

  • Heeft de jong professional zich op persoonlijk vlak ontwikkeld
  • Heeft de jong professional de nodige kennis en vaardigheden verworven
  • Heb je als gemeente een gedegen, ervaren jong professional in dienst
Opzet van het trainingsprogramma 

Yong maakt een match tussen jouw jong professional en een ervaren senior/medior van ons bedrijf. Deze senior of medior heeft ruime ervaring en kennis opgedaan binnen het vakgebied van jouw nieuwe medewerker. Samen wordt een traject op maat gemaakt waarin persoonlijke vaardigheden, doelen en theorie worden besproken. Ook de cultuur en werkwijze van jouw gemeente speelt een belangrijke rol in het traject. Samen met de gemeente als opdrachtgever wordt een gedegen traject opgesteld.

Ben je al geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

Voor wie?Gemeentes die behoefte hebben aan een jonge, energieke en vernieuwende jong professional op beleids-, kwaliteits- of uitvoerend gebied mét de benodigde kennis, kunde en ervaring.
Wanneer?Op aanvraag. We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden.