Zakelijk tekenen en creatieve werkvormen

Praktische en out-of-the-box training nodig?

Voor degenen die in het sociale domein werken, zijn een overlegcultuur, ingewikkelde processen en een groot deel van de kantoortaal niet vreemd. Soms belemmert deze manier van werken het resultaat dat u wilt bereiken. Communicatie met collega’s is lastig, of na een aantal gesprekken weet je nog steeds niet waar je aan toe bent met de oplossing voor een probleem. Dat moet kunnen, vinden wij! Met een opleiding zakelijk tekenen en creatief werken bereik je in een mum van tijd het resultaat dat je voor ogen had.

Na deze training:

  • Heb je een vereenvoudigde, duidelijke tekening van een vraagstuk of proces
  • Ken je de basisprincipes van zakelijk tekenen
  • Ben je in staat om concepten uit je eigen vakgebied te visualiseren
  • Weet jij hoe je elke bijeenkomst effectiever en leuker kunt maken
Opbouw van het trainingsprogramma

Breng je eigen vraagstuk of probleem mee naar de training en wij gaan aan de slag om een ​​aangepaste training samen te stellen. Door middel van een intake bespreken we waar de aandacht op moet liggen. Na de training ontvang je een overzicht van de tools die we hebben gebruikt om jouw vraagstuk of probleem aan te pakken.

Ben je nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op!

Voor wie?Professionals binnen het sociaal domein die de basis van zakelijk tekenen willen leren aan de hand van een zelf meegebracht proces, visie of vraagstuk. En/of de overlegcultuur creatiever, effectiever en leuker willen maken.
Wanneer?De verwachting is dat in het najaar van 2020 de eerste training van start gaat. De training kan ook op aanvraag verzorgd worden.